یکی از مهمترین زیر شاخه های توانبخشی، فیزیوتراپی می باشد. در واقع به کمک این علم ضمن ایجاد روحیه به سبب توانبخشی به افراد آسیب دیده، شرایط را برای بیمار به جهت فائق آمدن بر مشکلات و انجام کارهای روزانه تسهیل می نماییم.
در فیزیوتراپی شیوه درمان دارای دو بخش متفاوت است. یک بخش شامل وسایل کمک توانبخشی شامل واکر و عصا، و بخش دیگر شامل استفاده از تجهیزات مکانیکی، گرما یا برق می باشد. با استفاده از این امکانات در علم فیزیوتراپی می توان شاهد درمان بیماری ها و اختلالات عصبی، اسکلتی و ماهیچه ای باشیم. مهمترین شناسه این علم صبوری و حوصله است زیرا روند درمان به آرامی اما پیوسته انجام می شود. لذا بیمار نباید انتظار بهبودی یک شبه داشته باشد، اما می تواند از بهبودی خود در بازه زمانی مشخص شده از طرف پزشک مطمئن باشد.
تمام نکات گفته شده در توضیح علم فیزیوتراپی توسط شخصی انجام می شود که ارتباط نزدیکی با پزشک دارد و به آن فیزیوتراپ گفته می شود. فیزیوتراپ با بررسی شرایط بیماران به مشکلات آنها پی برده و فرآیند درمانی متناسب با مشکلات بیمار را اتخاذ می نماید. وی تمامی برنامه های توانبخشی متناسب با نیاز بیمار را طی دوره تعیین شده اعمال کرده و در طول دوره به طور دقیق روند پیشرفت و بهبودی بیمار را زیر نظر خواهد گرفت.
ادامه مطلب
درباره این سایت